Νόβακ Τζόκοβιτς: Να δώσει εξηγήσεις τον καλεί η πρωθυπουργός της Σερβίας

Author

Categories

Share

Υπάρχουν σημαντικές “σκιές” στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, από την πλευρά του Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και η πρωθυπουργός της Σερβίας, Άνα Μπρνάμπιτς ζητάει να πέσει… φως!

Μιλώντας στο Reuters, η πρωθυπουργός της Σερβίας, Άνα Μπρνάμπιτς, σχολίασε τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με τις δημόσιες εμφανίσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς -χωρίς μάσκα- λίγα 24ωρα αφού εμφάνισε θετικό PCR τεστ τον περασμένο Δεκέμβριο και ζήτησε εξηγήσεις για τις κινήσεις του 34χρονου κορυφαίου τενίστα, τονίζοντας πως ξεκάθαρα παραβίασε τους νόμους.

Ελπίζω η τελική απόφαση να ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Η αβεβαιότητα δεν κάνει καλό ούτε στον Τζόκοβιτς, ούτε στο Αυστραλιανό Όπεν. Δεν είμαι ούτε αισιόδοξη, ούτε απαισιόδοξη αυτή τη στιγμή για την έκβαση της υπόθεσης.

Όσον αφορά τις δημόσιες εμφανίσεις του Νόβακ, ενώ ήταν θετικός στην COVID-19, είναι ξεκάθαρο πως παραβίασε όλους τους νόμους.

Χρειάζονται άμεσα εξηγήσεις και σε αυτό το κομμάτι. Δεν ξέρω πότε έμαθε ότι είναι θετικός, δεν γνωρίζω πότε διάβασε ο ίδιος το αποτέλεσμα του test. Πρέπει να δώσει περισσότερες πληροφορίες” ανέφερε η πρωθυπουργός της Σερβίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share