Ντιμπάλα: Το «απαγορευμένο» video με τη σύντροφο του που το «έριξε» το Tik-Tok

Author

Categories

Share

Ο Πάουλο Ντιμπάλα και η σύντροφός του Οριάνα Σαμπατίνι θέλησαν να ανεβάσουν ένα βίντεο στο Tik-Tok αλλά είδαν τη γνωστή πλατφόρμα να το αφαιρεί.

Το Τικ-Τοκ άναψε… κόκκινο στο βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα ο Πάουλο Ντιμπάλα και η σύντροφος του, Οριάνα Σαμπατίνι.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους προσπάθησε να σηκώσει τη Σαμπατίνι στον αέρα, βάζοντας το χέρι του ανάμεσα στους μηρούς της. Αν και κατάφερε να την ωθήσει κάποια μέτρα πιο πέρα, η Σαμπατίνι έδειξε να πιάνει το… ευαίσθητο σημείο του σώματος της, δείχνοντας να έχει πονέσει ελαφρά στον καβάλο.

Μάλιστα, το ζευγάρι εμφανίζεται να κάνει τρεις συνολικά προσπάθειες, για να καταφέρει αυτό (;) που ήθελε. , χωρίς επιτυχία.

Η μελαχρινή τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε το βίντεο στο Instagram και το Twitter, αφού παραπονέθηκε ότι είχε αφαιρεθεί από τους διαχειριστές του Tik-Tok ως ακατάλληλο.

«TikTok, πάλι τα ίδια. Το έσβησαν και γι’αυτό το ανέβασα στο Instagram.» ανέφερε σε σχόλιο της.

Να αναφέρουμε ότι ένας από τους 32.000 ακολούθους της Σαμπατίνι σχολίασε πως το ζευγάρι κάνει λάθος στην κίνηση που προσπαθεί να πετύχει, λέγοντας ότι «το πρόβλημα είναι ότι το χέρι του Πάουλο βρίσκεται σε λάθος μέρος. Προσπαθεί να σηκώσει την Οριάνα με τον καρπό του και πρέπει να βάλει το αντιβράχιο του πιο μπροστά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share