Ντοκιμαντέρ για τον Κέβιν Σπέισι: Από την άνοδο στην πτώση του ηθοποιού

Author

Categories

Share

H άνοδος και η πτώση του Κέβιν Σπέισι έχει μπει στο μικροσκόπιο μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4. Μεγάλη θα είναι η έμφασή του ντοκιμαντέρ στις καταγγελίες και τις δικαστικές υποθέσεις του ηθοποιού.

Το ντοκιμαντέρ «Spacey Unmasked» θα ερευνά από εγκληματολογική πλευρά την υπόθεση του Κέβιν Σπέισι αλλά και την καριέρα του, αρχίζοντας από την παιδική ηλικία, την επιτυχία του στο Μπρόντγουεϊ, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες, μέχρι την πτώση του μετά από καταγγελίες για αποπλάνηση, σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση.

Η σειρά αποτελούμενη από δύο μέρη σε σκηνοθεσία της Κίρα Φίλιπ θα προβληθεί μετά την έκβαση δύο δικαστικών υποθέσεων εναντίον του Κέβιν Σπέισι, δηλαδή τη μήνυση που κατατέθηκε από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ στη Νέα Υόρκη που πρόκειται να εκδικαστεί τον Οκτώβριο και τις ποινικές διώξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από καταγγελίες τριών ανδρών.

«Ο Κέβιν Σπέισι είναι ένας από τους ηθοποιούς της εποχής μας που απολάμβαναν τις περισσότερες τιμές και θαυμασμό», δήλωσε η εκτελεστική παραγωγός Ντόροθι Μπερν. «Το ταλέντο του του χάρισε δύο Όσκαρ και πολλά άλλα βραβεία» πρόσθεσε.

«Έχοντας αποσπάσει θετικές κριτικές και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού για το κινηματογραφικό του έργο ήταν επικεφαλής του θεάτρου Old Vic του Λονδίνου για 11 χρόνια με αξιοσημείωτη επιτυχία και έγινε μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες στην πολιτιστική ζωή του Λονδίνου, φίλος με μερικές από τις κορυφαίες προσωπικότητες του και τακτικές εμφανίσεις στις στήλες των κοινωνικών» σημειώνοντας ότι: «το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την ιστορία των καταγγελιών για κακοποίηση και τις δικαστικές υποθέσεις που θα εκδικαστούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share