Ο Αμπράμοβιτς δέχεται πίεση να πουλήσει την Τσέλσι κι έχει ήδη τρεις προτάσεις

Author

Categories

Share

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως σκέφτεται πρώτη φορά να αποχωρήσει από την Τσέλσι με βρετανικά Μέσα να αναφέρουν πως έχει ήδη τρεις προτάσεις για να πουλήσει τους «μπλε».

Το δυσμενές κλίμα που διαμορφώνεται για τους Ρώσους μεγιστάνες στην Ευρώπη, μετά την στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία, τραντάζει συθέμελα και το ποδόσφαιρο της Ηπείρου. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική «Telegraph» υπάρχει πίεση στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς από το αγγλικό Κράτος να αποχωρήσει από την Τσέλσι.

Στο δημοσίευμα της «Telegraph» αναφέρεται μάλιστα πως μέσα στην εβδομάδα αναμένονται τρεις επίσημες προτάσεις προς τον Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι, αφού ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Gazprom, που δραστηριοποιείται στην Βρετανία για πάνω από 20 χρόνια και έχει απορρίψει στο παρελθόν πολύ υψηλές προτάσεις για να πουλήσει την Τσέλσι, παρουσιάζεται έτοιμος να παραχωρήσει κάθε του περιουσιακό στοιχείο στο Λονδίνο, υπό το φόβο δέσμευσής τους από την Ε.Ε, που επιβάλλει κυρώσεις κατά το δοκούν τις τελευταίες ημέρες σε Ρώσους που φέρονται να συνδέονται με τον Βλάντιμιρ Πούτιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share