Ο Χρήστος Δάντης αποχαιρέτησε τον αδερφό του – «Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά»

Author

Categories

Share

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης κοινοποίησε μία δύσάρεστη είδηση μέσα από τις σελίδες στα social media. Ο αδερφός του, Σάββας Αξιώτης, έφυγε από τη ζωή από ανακοπή.

Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή Χρήστο Δάντη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, Σάββας Αξιώτης. Ο Χρήστος Δάντης μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του αλλά και όσα θα θυμάται από εκείνον, με ένα μακροσκελές κείμενο στα social media.

Ο Χρήστος Δάντης και ο Σάββας Αξιώτης ήταν αδέρφια από την ίδια μητέρα, ενώ όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής ο αδερφός του έφυγε από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Δάντη:

«Καλοί μου φίλοι… Σήμερα αποχαιρετήσαμε τον αδελφό μας, Σάββα Αξιώτη. Έναν πρωτοπόρο του εναλλακτικού Θεάτρου, έναν άνθρωπο που ξεκίνησε το κίνημα εναλλακτικών Θεάτρων στο Κέντρο της Αθήνας, στο Μεταξουργείο και μετά ακολούθησαν πολλοί.

Ήταν ένας άνθρωπος που μου έμαθε πολλά. Από την ευγένεια, μέχρι τη συμφιλίωση μου με το άγνωστο, το διαφορετικό, το παράδοξο για τα καθιερωμένα. Συνεργαστήκαμε Από το «ξεμπάζωμα» του Θεάτρου του

«Περιθώριο» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα φώτα που «έπαιζα» και τις «Μπομπινες» με τις μουσικές στις παραστάσεις του, μέχρι τα λιγοστά τραγούδια που γράψαμε παρέα, μεταξύ αυτών και το «Κομμάτια» που μετράει 22 χρόνια.

Ο Σάββας «έφυγε» στο σπίτι του στον Βύρωνα από ανακοπή. Ευχαριστούμε πολύ τη Δημοτική Αρχή της Καισαριανής που μας βοήθησε να βρούμε χώρο και το χρόνο ώστε να τελεστεί το μυστήριο.

Από σήμερα βρίσκεται κοντά στη γυναίκα που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του, τη Μάνα μας. Αντίο Σάββα.. Μαρία, Αλεξάνδρα, Χρήστος», σημειώνει ο Χρήστος Δάντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share