Ο Χρήστος Λούλης αποκαλύπτει για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Της έστειλα γράμμα, μου ζήτησε συγγνώμη

Author

Categories

Share

Κάποτε ο Χρήστος Λούλης είχε επιτεθεί φραστικά στη Ζέτα Μακρυπούλια. Αλλά από τότε πέρασαν χρόνια και πλέον συνεργάζονται στο θέατρο.

Μάλιστα, οι σχέσεις τους είναι εξαιρετικές, με τον Χρήστο Λούλη να αποκαλύπτει πως μετά τις περιβόητες δηλώσεις του, τις οποίες μετάνιωσε, είχε στείλει ένα απολογητικό γράμμα στη Ζέτα Μακρυπούλια κι όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο θέατρο, ήταν εκείνη που του ζήτησε συγγνώμη!

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε σήμερα (24.04.2023) καλεσμένος στο Πρωινό κι εκεί εξήγησε πως είναι πλέον η σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Αυτό που είπα όταν συμφώνησα και όταν μου είπε και ο Νίκος ότι θα είναι και η Ζέτα, είπα είναι τέλειο. Από τότε με τις δηλώσεις δεν είχαμε βρεθεί με τη Ζέτα, πρώτη φορά στην πρόβα τώρα.

Πήγα στην πρώτη συνάντηση με σκοπό να την πιάσω και να της πω όλα αυτά τα πράγματα. Τότε που είχε γίνει όλο αυτό, είχα γράψει ένα γράμμα και πήγα στο θέατρο που έπαιζε και της το άφησα.

Είχα, λοιπόν, την πρόθεση στην πρώτη συνάντηση να την πιάσω να της πω… Ήρθε, όμως, εκείνη να μου ζητήσει συγγνώμη. Λέω, “εσύ θα μου ζητήσεις συγγνώμη;”. Και μου λέει “ναι, γιατί μου είχες δώσει αυτό το γράμμα κι εγώ δεν σου απάντησα”».

«Εν πάση περιπτώσει, μεταξύ εμού και της Ζέτας δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό. Μάλιστα, την έχω κατασυμπαθήσει, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που παίζουμε μαζί στο θέατρο, είμαι πολύ χαρούμενος που την γνώρισα, κάνουμε πολύ πλάκα μεταξύ μας. Θεωρώ ότι έχει πολύ χιούμορ», σημείωσε ο Χρήστος Λούλης.

  

«Για το δικό μου γούστο είναι καλή ηθοποιός, αλλά θα βάλω μια υποσημείωση. Είναι πολύ υποκειμενικό το αν είναι κάποιος καλό ηθοποιός ή όχι. Αυτό όμως που είναι αντικειμενικό με την Ζέτα και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι το πόσο επαγγελματίας είναι και το πόσο “σκυλί μαύρο” είναι», κατέληξε ο Χρήστος Λούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share