Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι o νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας

Author

Categories

Share

Με κάθε επισημότητα, ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ. Τον ανακοίνωσε η ΕΟΚ. “Είναι μια πραγματικά μεγάλη, τεράστια τιμή” τόνισε ο Έλληνας κόουτς.

Η ΕΟΚ κατάφερε να κάμψει τις.. αντιστάσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έτσι ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός. Έτσι, ο έμπειρος κόουτς θα είναι ο νέος τεχνικός της Γαλανόλευκης στο Eurobasket του 2022.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως κόουτς της Εθνικής μπάσκετ, ο Δημήτρης Ιτούδης ευχαρίστησε τον Αντρέι Βατούτιν για το “πράσινο φως” που έδωσε, τόνισε πως είναι τεράστια τιμή να είναι προπονητής της “επίσημης αγαπημένης” και ευχήθηκε όλοι οι διεθνείς να είναι υγιείς.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ:

“Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι νέος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στην θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ομοσπονδίας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντρέι Βατούτιν και όλο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ επειδή μου άναψαν το πράσινο φως και μου επέτρεψαν να κοουτσάρω την Εθνική ομάδα της χώρας μου. Είναι μια πραγματικά μεγάλη, τεράστια τιμή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Λιόλιο και άλλους ανθρώπους στην Ομοσπονδία για το ενδιαφέρον τους και την προσπάθεια που έκαναν να με φέρουν σε αυτή τη θέση.

Οπως έχω ξαναπεί, κάτι που θέλεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου, γίνεται πραγματικότητα, δημιουργείς τον κόσμο στον οποίο ζεις. Ξέρω τις προσδοκίες. Οι Εληνες είναι υπερήφανος λαός, αγαπούν το μπάσκετ, τους προσφέρει ευτυχία. Ξέρω επίσης τις υποχρεώσεις μας. Εύχομαι οι παίκτες μας παραμένουν υγιείς και προσδοκώ να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία όλη αυτή την περίοδο, η οποία οδήγησε στη θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης».”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share