Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα του Βορείου Τομέα Αθηνών

Author

Categories

Share

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα κρατήσει τη βουλευτική έδρα του Βορείου Τομέα Αθηνών, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του κόμματος, μία ημέρα μετά τις εκλογές. 

Συνεπώς στην Α’ Θεσσαλονίκης εκλέγεται βουλευτής του ΚΚΕ, ο Γιάννης Δελής.

Σε σχόλιο του για τη νέα κυβέρνηση, το ΚΚΕ επισημαίνει: «Η ανακύκλωση προσώπων και υπουργών με γνωστές αντιλαϊκές ”περγαμηνές” για να αναλάβουν κρίσιμους ρόλους και ειδικές αποστολές, επιβεβαιώνει την επιτάχυνση υλοποίησης της σκληρής ατζέντας σε βάρος του λαού. Καμιά έκπληξη, επίσης, δεν προκαλεί το ότι συνεχίζεται η αξιοποίηση στελεχών της ”αμαρτωλής” Σοσιαλδημοκρατίας, τα οποία αποδεικνύονται χρήσιμα για κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Το σίγουρο είναι πως η νέα κυβέρνηση έχει όλα τα ”προσόντα” για να αναδειχτεί ”χειρότερη” από όλες τις προηγούμενες».

Τονίζει ότι «καμιά αναμονή, καμιά ανοχή δεν πρέπει να δείξει ο λαός μας στην κυβέρνηση της ΝΔ» και σημειώνει πως «απέναντι της υπάρχει μια μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, για να ορθωθεί τείχος προστασίας των εργατικών λαϊκών συμφερόντων μέσα και κυρίως έξω από τη Βουλή, στους καθημερινούς αγώνες του λαού μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share