Ο εκλεκτός της καρδιάς της τραγουδίστριας, Ντούα Λίπα, είναι ο γιος του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, Ρομέν

Author

Categories

Share

Ο γιος του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη, Κώστα Γαβρά, Ρομέν, είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ντούα Λίπα και η διάσημη τραγουδίστρια και ο 42χρονος Ελληνογάλλος είναι ζευγάρι.

Τα πρώτα σημάδια που έδειξαν ότι κάτι… ερωτικό τρέχει ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον Ρομέν Γαβρά, που έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και είναι κι αυτός σκηνοθέτης στη Γαλλία και μάλιστα επιτυχημένος, φάνηκαν μετά την τελετή των βραβείων BAFTA.

Το ξημερώματα της Δευτέρας (20.2.2023) η Ντούα Λίπα και ο Ρομέν Γαβράς εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από ένα πάρτι μετά την τελετή των BAFTA στο Λονδίνο.

Όσοι υπέθεσαν ότι απλά έτυχε να αποχωρούν μαζί, διαψεύστηκαν λίγο μετά καθώς η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης μπήκαν στο ίδιο αμάξι και αναχώρησαν παρέα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror το ζευγάρι είναι καιρό μαζί, απλά ως τώρα έβγαιναν διακριτικά μακριά από τα φλας των παπαράτσι. «Βγαίνουν αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Έχουν πολλά κοινά και έχουν συστήσει ο ένας τον άλλον στους στενούς τους κύκλους φίλων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου».

Η Ντούα Λίπα είναι μόνη της από τα τέλη του 2021 μετά τον χωρισμό της από το μοντέλο Ανουάρ Χαντίντ.

Έχει… σουξέ στις τραγουδίστριες ο Γαβράς

Ο Ρομέν Γαβράς έχει… σουξέ στις τραγουδίστριες, καθώς… τραγουδούσε στο μπάνιο με την Ρίτα Όρα για 6 μήνες. Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο του 2021.

Μάλιστα η Ντούα Λίπα και η Ρίτα Όρα έχουν πολλά… κοινά. Κατ΄ αρχάς έχουν αμφότερες αλβανικές ρίζες.

Κάποτε ήταν και κολλητές, ενώ είχαν φοιτήσει στη σχολή θεάτρου Sylvia Young στο Λονδίνο. Τα τελευταία χρόνια, πάντως, είχαν… κόψει τις επαφές.

Ο γιος του Κώστα Γαβρά, πάντως, είχε άλλη μια σχέση από το χώρο της μουσικής, καθώς φέρεται να είχε σχέση στο παρελθόν με την ράπερ M.I.A. και έχει σκηνοθετήσει και αρκετά από τα μουσικά της βιντεοκλίπ.

Η διαφορά ηλικίας

Τον Ρομέν Γαβρά και την Ντούα Λίπα χωρίζουν αρκετά χρόνια στην ηλικία. Το ζευγάρι έχει 14 χρόνια διαφορά, καθώς ο σκηνοθέτης είναι 42 ετών και η σταρ της μουσικής 28.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share