Ο James Corden αποχωρεί από το «The Late Late Show» λόγω των παιδιών του

Author

Categories

Share

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής James Corden αποκάλυψε ότι αποχωρεί από την παρουσίαση του «The Late Late Show» και τον λόγο που τον ώθησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Όπως είπε, ο Τζέιμς Κόρντεν ήξερε από την αρχή ότι η παρουσίαση του «The Late Late Show» θα ήταν μια «περιπέτεια» και ποτέ ο «τελικός προορισμός».

Σε ένα guest spot στο «The Drew Barrymore Show», ο βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής, μοιράστηκε τον λόγο που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τη θέση του παρουσιαστή μετά από οκτώ χρόνια.

«Κοίτα δεν είναι εύκολο με κανέναν τρόπο να φύγεις από κάτι τέτοιο… Εννοώ ότι δεν θα δουλέψω ποτέ σε καλύτερο περιβάλλον από αυτό στο οποίο εργάζομαι τώρα», είπε. «Η αποχώρηση μου από το σόου δεν έχει να κάνει με το εάν το απολαμβάνω. Το λατρεύω, αλλά η αλήθεια είναι ότι πήρα πολύ εύκολα την απόφαση γιατί πάντα ήξερα ότι ήταν μια περιπέτεια και ποτέ δεν το θεώρησα ως τον τελικό προορισμό».

Στη συνέχεια, ο Κόρντεν αποκάλυψε ότι η επιλογή του είχε να κάνει περισσότερο με τα τρία παιδιά του, καθώς όπως είπε εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχε αρκετό χρόνο για να τον αφιερώσει σ’ αυτά.

Ο Κόρντεν ανακοίνωσε τον περασμένο Απρίλιο ότι σκοπεύει μετά την ολοκλήρωση και της φετινής σεζόν θα εγκαταλείψει την παρουσίαση του «The Late Late Show», το οποίο ανέλαβε το 2015 ύστερα από την αποχώρηση του Κρεγκ Φέργκιουσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share