Ο κορονοϊός “άλωσε” την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Έξι κρούσματα στους Βάσκους

Author

Categories

Share

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο εντόπισε έξι κρούσματα κορονοϊού στο εσωτερικό της με αποτέλεσμα πλέον να επηρεάζεται και η προετοιμασία της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 14 Αυγούστου.

Έξι κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και του προσωπικού υποστήριξης της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως γνωστοποίησε σήμερα (12/8) ο σύλλογος από τη χώρα των Βάσκων.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό υποστήριξης του συλλόγου υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό και πως “μεταξύ των αποτελεσμάτων, έξι ήταν θετικά. Ειδοποιήθηκαν άμεσα οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές. Τα άτομα που βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό έχουν απομονωθεί στα σπίτια τους και θα υποβληθούν σε νέο τεστ την επόμενη εβδομάδα”.

Και η ανακοίνωση της Αθλέτικ Μπιλμπάο καταλήγει: “Σύμφωνα με τις οδηγίες που καθορίζει η LaLiga, οι προπονήσεις -η πρώτη από τις οποίες είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης- θα αρχίσουν με ατομικές ασκήσεις. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όλοι αυτοί που βρέθηκαν αρνητικοί θα υποβληθούν σε νέο έλεγχο την Παρασκευή 14 Αυγούστου.”

Πηγή: newsit.gr

Author

Share