Ο Κουέντιν Ταραντίνο ετοιμάζει την τελευταία του ταινία

Author

Categories

Share

Την τελευταία του ταινία ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο εμβληματικός σκηνοθέτης με το ξεχωριστό στυλ και τις ταινίες που αψηφούν τα είδη. Πρόκειται για το φιλμ με τίτλο «The Movie Critic», το οποίο πιθανότατα θα έχει επίκεντρο γυναίκα πρωταγωνίστρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο αναμένεται να βασιστεί στη ζωή της Πωλίν Καέλ, της διάσημης κριτικού κινηματογράφου που έμεινε στην ιστορία ως μια αμφιλεγόμενη και επιδραστική προσωπικότητα στον θαυμαστό αυτό κόσμο της τέχνης.

Η Πωλίν Καέλ ήταν γνωστή για το αιχμηρό πνεύμα της και τις ειλικρινείς κριτικές της και φαίνεται ότι αποτελεί ιδανική έμπνευση για την τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο. Άλλωστε, το έργο της Καέλ στην Paramount στα τέλη της δεκαετίας του ’70, θα μπορούσε να αποτελέσει ένα σκηνικό που να ταιριάζει με το στυλ του πασίγνωστου σκηνοθέτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει δηλώσει εδώ και καιρό ότι θα αποσυρθεί από τον κινηματογράφο όταν γυρίσει 10 ταινίες ή όταν «κλείσει» τα 60 του χρόνια. Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη ταινία θα είναι η 9η μεγάλου μήκους που θα σκηνοθετήσει πριν τα 60α του γενέθλια αργότερα μέσα στον Μάρτιο, μάλλον το δεύτερο θα είναι ο λόγος που θα αποσυρθεί από τον κινηματογράφο.

Όπως και να ΄χει, είναι φυσικό ότι στο άκουσμα της «τελευταίας ταινίας» του Κουέντιν Ταραντίνο να προκαλείται «θόρυβος» στο Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, δεν είναι γνωστό ποιο στούντιο θα αναλάβει την ταινία, όμως η Sony θεωρείται ως μια από τις βασικές υποψήφιες εταιρείες, λόγω και των προηγούμενων συνεργασιών των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share