Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση με ανάρτηση του στο Instagram

Author

Categories

Share

Το εγκώμιο της Ελλάδας έπλεξε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε ανάρτησή του στο Instagram, δίνοντας, μάλιστα, συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση. 

Ο σταρ του Χόλιγουντ αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ελληνικού κράτους για τη βιοποικιλότητα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος είναι αγγελιοφόρος της ειρήνης του ΟΗΕ για θέματα που έχουν να κάνουν με την κλιματική αλλαγή, επεσήμανε το γεγονός πως η χώρα μας έγινε η πρώτη στην Ευρώπη, που θέσπισε νόμους για την διατήρηση της βιοποικιλότητας περιοχών.

Στην ανάρτηση του, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έγραψε: «Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share