Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στηρίζει Ουκρανούς πρόσφυγες – Η ανάρτηση με νόημα στο Instagram

Author

Categories

Share

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με ανάρτησή του στο Instagram προωθεί ανθρωπιστικές οργανώσεις που βοηθούν πρόσφυγες από τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει κάνει δωρεές σε πολλές ανθρωπιστικές ομάδες.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δημοσίευσε πληροφορίες για ανθρωπιστικές οργανώσεις, οι οποίες υποστηρίζουν πρόσφυγες που εκτοπίστηκαν από τον πόλεμο στην Ουκρανία και τη στρατιωτική εισβολή της Ρωσίας.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός πρόσθεσε στην ανάρτησή του φωτογραφία εθελόντριας που καθοδηγεί μια γυναίκα και δύο μικρά παιδιά και έγραψε το μήνυμα:

«Τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία έχουν χάσει τα πάντα, από τους αγαπημένους τους μέχρι βασικά υλικά για την επιβίωση».

«Ανθρωπιστικές οργανώσεις όπως οι @SavetheChildren, @careorg, @rescueorg και @refugees είναι στην περιοχή, διαθέτοντας το προσωπικό και τους πόρους τους για να υποστηρίξουν οικογένειες και αθώους ανθρώπους», πρόσθεσε, δημοσιεύοντας τους λογαριασμούς των οργανώσεων στο Instagram.

Στην ανάρτησή του, ο Ντι Κάπριο παραπέμπει σε τέσσερις διαφορετικούς οργανώσεις, οι οποίες δέχονται δωρεές μέσω διαδικτύου: Save the Children, CARE, Διεθνής Επιτροπή Διάσωσης και Υπηρεσία Διάσωσης του ΟΗΕ.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ έχει κάνει δωρεές σε πολλές ανθρωπιστικές ομάδες προκειμένου να «υποστηρίξει την Ουκρανία», ανέφερε πηγή στο People.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share