Ο Μάνταλος στην «Αγιά – Σοφιά»: «Η ΑΕΚ μου έχει δώσει όλα όσα ονειρευόμουν»

Author

Categories

Share

Ο Πέτρος Μάνταλος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, βρέθηκε στο υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας και τόνισε ότι όλα όσα ονειρευόταν από μικρό παιδάκι έχει ζήσει με

Με τον Πέτρο Μάνταλο να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, σφραγίστηκε η επέκταση της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον αρχηγό της έως το καλοκαίρι του 2024 (είχε… προαναγγελθεί από τις 19 Μαρτίου).

Σε δηλώσεις του μέσα από την «Αγια-Σοφιά – OPAP Arena», ο Πέτρος Μάνταλος αναφέρθηκε στους στόχους που θέλει να εκπληρώσει με την ομάδα του, καθώς και στη νέα αρχή που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Μάνταλου στο ΑΕΚ TV

«Με μια πρώτη σκέψη είναι αρκετά χρόνια. Εάν κάνω ένα flashback προς τα πίσω έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Υπάρχουν καλές, υπάρχουν κακές. Στις κακές είναι σίγουρα οι δύο σοβαροί τραυματισμοί μου σε αυτά τα εφτά χρόνια. Αλλά δεν μπορούμε να μη δούμε και τις πολύ μεγάλες επιτυχίες που έχουμε καταφέρει: Η κατάκτηση του Κυπέλλου, η κατάκτηση του πρωταθλήματος, νομίζω κάναμε αρκετές καλές πορείες στην Ευρώπη, αλλά νομίζω θα πορευτώ με τις καλές.

Νιώθω πολύ όμορφα. Έχω φανταστεί πολλές φορές, έχω ονειρευτεί πολλές φορές το πώς θα είναι να μπαίνω σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μέσα σε αυτό το γήπεδο. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι μπορώ να νιώσω εκείνη τη στιγμή. Όμως, περιμένω σαν τρελός να το μάθω. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να ζήσω με την ΑΕΚ είναι σε αυτές τις καλές στιγμές που ανέφερα πριν να έρθουν κι άλλες τέτοιες. Η φετινή σεζόν ήταν η χειρότερή μας αυτά τα χρόνια που είμαι εγώ στην ομάδα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη στιγμή, είναι να την αφήσουμε πίσω και να κάνουμε μια νέα αρχή.

Πολύ εύκολα. Παίρνοντας ένα στυλό και βάζοντας μια υπογραφή. Έχω πει πολλές φορές για τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε μένα και στην ΑΕΚ. Μου είπε την πρότασή της, συμφώνησα, υπέγραψα και συνεχίζουμε. Στην ΑΕΚ έχω εκπληρώσει πολλούς στόχους που είχα από μικρό παιδί. Αυτά τα οφείλω στην ΑΕΚ. Μου έχει δώσει όλα αυτά που φανταζόμουν και ονειρευόμουν από μικρό παιδάκι που θυμάμαι τον εαυτό μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share