Ο Μάθιου Πέρι αφαιρεί τα σχόλια για τον Κιάνου Ριβς – «Είπα μια βλακεία»

Author

Categories

Share

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μάθιου Πέρι αποφάσισε να αφαιρέσει τα επικριτικά σχόλια για τον συνάδελφό του Κιάνου Ριβς από τις επόμενες εκδόσεις του βιβλίου του «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing».

Ο Μάθιου Πέρι ζήτησε συγγνώμη αφού δέχθηκε αντιδράσεις για αυτά που έχει γράψει στο βιβλίο του για τον Κιάνου Ριβς, όπως γιατί «περπατάει ακόμα ανάμεσά μας» όταν «ταλαντούχοι» ηθοποιοί όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Κρις Φάρλεϊ έχουν πεθάνει.

Τώρα, ο Πέρι αποφάσισε να αφαιρέσει τις αναφορές στον Ριβς, όπως αποκάλυψε στο Los Angeles Times Festival of Books από τις μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου του.

«Είπα μια βλακεία. Ήταν κακό πράγμα», είπε ο Πέρι στο φεστιβάλ. «Αναφέρθηκα στο όνομά του γιατί μένω στον ίδιο δρόμο. Του ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Οποιεσδήποτε μελλοντικές εκδόσεις του βιβλίου δεν θα έχουν το όνομά του» είπε.

Ο Πέρι, επίσης, αποκάλυψε ότι δεν έχει ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από τον Ριβς, αλλά ότι σκοπεύει να το κάνει. «Αν τον συναντήσω, θα του ζητήσω συγγνώμη. Ήταν απλώς ανόητο», πρόσθεσε.

Ενώ τα αποσπάσματα στο βιβλίο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing» που αναφέρονται στον Ριβς γράφτηκαν ως μια προσπάθεια να αποτίσουν φόρο τιμής σε ανθρώπους όπως ο Φοίνιξ και ο Φάρλεϊ υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

«Ο κατάλογος με τις ιδιοφυΐες που ήταν μπροστά από την εποχή τους είναι πολύ μεγάλος για να αναφερθώ με λεπτομέρειες εδώ – αρκεί να πούμε ότι κοντά στην κορυφή οποιασδήποτε τέτοιας λίστας θα πρέπει να είναι ο συμπρωταγωνιστής μου στο “A Night in the Life of Jimmy Reardon”, Ρίβερ Φίνιζ», έγραψε στο βιβλίο του ο Πέρι.

Και συνέχισε: «Ο Ρίβερ ήταν ένας όμορφος άντρας, μέσα και έξω – πολύ όμορφος για αυτόν τον κόσμο, όπως αποδείχθηκε. Φαίνεται πως πάντα τα πραγματικά ταλαντούχα παιδιά φεύγουν νωρίς. Γιατί πρωτοπόροι όπως ο Ρίβερ Φίνιξ και ο Χιθ Λέτζερ πεθαίνουν, αλλά ο Κιάνου Ριβς εξακολουθεί να περπατά ανάμεσά μας;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share