Ο Μεντί παραβίασε το Lockdown και μετέφερε αεροπορικώς Ιταλίδα καλλονή από την Ελλάδα στην Αγγλία

Author

Categories

Share

Τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό για τον Μπέντζαμιν Μεντί. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει να απασχολεί τους Άγγλους με την εξωαγωνιστική του ζωή.

Μετά την αποκάλυψη πως ο ποδοσφαιριστής διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του για το εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, ήρθε ένα νέο σκάνδαλο να φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Μεντί.

Σύμφωνα με τη “Sun”, o άσος της Σίτι παραβίασε το Lockdown και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς είχε μεταφέρει αεροπορικώς μια γοητευτική νεαρή Ιταλίδα από την Αθήνα στο πολυτελές σπίτι του στο Τσεσάιρ.

Να σημειωθεί ότι στις 6 Ιουνίου και για 14 ημέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο είχε επιβληθεί αυστηρή καραντίνα, την οποία ο Μεντί κι η εντυπωσιακή 22χρονη Κλαούντια Μαρίνο δεν τήρησαν.

Η Ιταλίδα, μάλιστα, είχε εκφράσει τα παράπονα της σχετικά με τις απαγορεύσεις στον νεαρό αμυντικό, ο οποίος, όμως της είχε ξεκαθαρίσει ότι θα μπορούσε να παραμείνει στην έπαυλη του στην Αγγλία χωρίς να τους ελέγξει κανείς.

 «Δεν είμαι αφελής και ξέρω πώς λειτουργούν οι ποδοσφαιριστές, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν μια εμπειρία. Ήπιαμε ποτά και γελάσαμε. Επίσης ήταν μόνος χωρίς σχέση και έτσι δεν πλήγωσα κανέναν», ήταν τα λόγια της Κλαούντια Μαρίνο.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share