Ο Μιχάλης Ζαμπίδης θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά – «Περιμένουμε δίδυμα, αλλάζω πίστα»

Author

Categories

Share

Με ένα τεράστιο χαμόγελο ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε ότι θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Μάλιστα, η αγαπημένη σύντροφος του πρωταθλητή του kickboxing, Μαρία, κυοφορεί δίδυμα!

Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης έκανε γνωστή ο Μιχάλης Ζαμπίδης με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό».

Τόσο ο πρωταθλητής του kickboxing όσο και η αγαπημένη του δεν βλέπουν την ώρα να κρατήσουν τα αγγελούδια στην αγκαλιά τους!

Τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Ζαμπίδης βρίσκεται σε μία όμορφη σχέση, την οποία κρατάει μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας. Η σύντροφός του εργάζεται στο γυμναστήριό του στη Γλυφάδα, στον χώρο της υποδοχής και το ζευγάρι κάνει μαζί πολύ σπάνιες εμφανίσεις.

Οι δηλώσεις του μέλλοντα πατέρα για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Μαρίας:

«Μαζί με την αγαπημένη μου Μαρία περιμένουμε δύο όμορφα πλασματάκια πολύ σύντομα στη ζωή μας. Περιμένουμε δίδυμα, αλλάζω γρήγορα πίστα. Το ήθελα να πω την αλήθεια. Το ήθελα, το ένιωθα. Φύλο δεν ξέρουμε, το έχουμε αφήσει για έκπληξη. Ανυπομονώ. Είμαι ΟΚ ό,τι και να έρθει. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος γιατί μετά από όλα τα χρόνια που έκανα σκληρό πρωταθλητισμό, μοναξιά και όλα αυτά, το σπίτι θα γεμίσει ζωή και περιμένω πως και πως αυτό το υπέροχο δώρο», είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του σκληρού των ρινγκ, ο οποίος… «λιώνει» από ευτυχία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share