Ο Νίκος Βερλέκης για την περίοδο που «μου έδωσε πολλά πράγματα και δεν μου πήρε τίποτα»

Author

Categories

Share

Ο Νίκος Βερλέκης μίλησε χθες (20.01.2023) στην ΕΡΤ για τη σχέση του με την Ειρήνη Παπά και παράλληλα εξήγησε τον λόγο για τον οποίον δεν θέλει να αναφέρεται σε αυτό. 

«Δεν θέλω να μιλάω για την Ειρήνη Παπά γιατί σέβομαι το όνομα της. Ήταν μια σχέση η οποία έχει περάσει, έχει τελειώσει και νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να λέει κανείς τι έχει κάνει, με ποιους έχει κοιμηθεί, με ποιους έχει κάνει σχέση και με ποιους δεν έχει κάνει. Δεν έχουν νόημα όλα αυτά. Ήταν μια σπουδαία γυναίκα και πολύ σπουδαία προσωπικότητα», είπε ο Νίκος Βερλέκης.

Και συνέχισε:

«Από εκείνη θυμάμαι καλά και κακά πράγματα. Θυμάμαι και καλές στιγμές, θυμάμαι και κακές στιγμές. Οι καλές στιγμές όμως ήταν πολύ περισσότερες από ότι ήταν οι κακές στιγμές. Όταν ζεις με έναν άνθρωπο για αρκετά χρόνια, θα έχεις τις καλές σου στιγμές αλλά θα έχεις και τις κακές σου στιγμές οι οποίες περνάνε βαθιά στη μνήμη, “γράφονται” στον σκληρό και παραμένουν.

Εκείνη η περίοδος νομίζω ότι μου έδωσε πολλά πράγματα και δεν μου πήρε τίποτα. Πέρα από το ότι απομακρύνθηκα από τη δουλειά για κάποια χρόνια, κατά τα άλλα πολύ θετικά μπορώ να μετρήσω αυτή τη σχέση. Σαν χαρακτήρα μού έδωσε πολλά πράγματα διότι, όταν είσαι με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ευφυής, παίρνεις και συ πράγματα και μαθαίνεις πράγματα από εκείνον». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share