Ο Νότης Μηταράκης ανήρτησε το πτυχίο του από την Οξφόρδη – Η απάντηση στον δημοσιογράφο που τον αμφισβητεί

Author

Categories

Share

Αναρτώντας το πτυχίο του από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, απάντησε στον δημοσιογράφο. Λάμπη Τσιριγωτάκη, ο οποίος αμφισβήτησε τις σπουδές του.

«Για το αρχείο σας» έγραψε ο Νότης Μηταράκης στη λεζάντα της φωτογραφίας του πτυχίου του.

Στην ανάρτησή του, το βράδυ της Τρίτης, ο Νότης Μηταράκης απάντησε, δίχως να τον κατονομάζει, στον Λάμπη Τσιριγωτάκη ο οποίος προηγουμένως είχε αμφισβητήσει πως ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου διαθέτει το πτυχίο που δηλώνει στο βιογραφικό του.

Συγκεκριμένα, ο Νότης Μηταράκης έγραψε: «Γνωστός δημοσιογράφος το 2019 ζητά παρέμβασή μου για χρέη προς ΕΦΚΑ, που προφανώς δεν έκανα. Γραπτώς διαμαρτύρεται. Προχθές με καλεί σε εκδήλωση βιβλίου του, που δεν πήγα. Με SMS με λέει ανάγωγο. Για να “εκδικηθεί” λέει ότι δήθεν δεν έχω πτυχίο από Οξφόρδη… Κρίμα και τον σεβόμουν».

Νωρίτερα ο δημοσιογράφος Λάμπης Τσιριγωτάκης με ανάρτησή του στο Facebook αμφισβητούσε το κατά πόσο ο κ. Μηταράκης έχει το πτυχίο που ο ίδιος έχει δηλώσει στο βιογραφικό του.

Όπως έγραφε, ο ίδιος διαβάζοντας το βιογραφικό βλέπει ότι δηλώνει πως έχει πτυχίο στις βιομηχανικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. «Από ποιο κολλέγιο του πανεπιστημίου της Οξφόρδης πήρε το πτυχίο του, γιατί οι δικές μου πληροφορίες δεν συμφωνούν με το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο βιογραφικό του κ. Μηταράκη».

Η ανάρτησή του Λάμπη Τσιριγωτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share