«Ο Ντάνι Άλβες με χτύπησε και με βίασε»: Η σοκαριστική κατάθεση της γυναίκας που τον κατήγγειλε

Author

Categories

Share

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση από τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Το «El Periodico» έφερε, μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας σοκαριστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση του θύματος που φέρνουν σε ακόμα δυσκολότερη θέση τον Ντάνι Άλβες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πλησίασε την κοπέλα και κάποια στιγμή της τράβηξε με δύναμη το χέρι και της το έβαλε στα γεννητικά του όργανα δυο φορές .

Μετά ο Ντάνι Άλβες της είπε να τον ακολουθήσει και την πήγε σε μια μικρή τουαλέτα. Η γυναίκα πήγε εκεί αλλά στην συνέχεια ήθελε να φύγει, με τον 39χρονο σύμφωνα με τα λεγόμενά της να την εμποδίζει κλείνοντας την πόρτα.

Ο Βραζιλιάνος έγινε ακόμα πιο επιθετικός, μιας και έκατσε στην τουαλέτα και σήκωσε το φόρεμα της, αναγκάζοντάς την να κάτσει πάνω του λέγοντας πως είναι η μικρή του σκύλα. 

Ο Ντάνι Άλβες της επέβαλλε να του κάνει στοματικό έρωτα, εκείνη αρνήθηκε και ο Βραζιλιάνος την χαστούκισε και μετά την βίασε.

Η γυναίκα ξέσπασε σε κλάματα και έφυγε σοκαρισμένη, με τους υπεύθυνους του μαγαζιού να της παραχωρούν ένα δωμάτιο μέχρι να ειδοποιήσουν την αστυνομία και το ασθενοφόρο.

Στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες

Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή κράτηση του Ντάνι Άλβες, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα μείνει στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε τη φυλάκισή του χωρίς εγγύηση.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διέψευσε τα γεγονότα στην εφημερίδα ABC, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στο Σάτον «για μικρό χρονικό διάστημα» και σημειώνοντας ότι «δεν έγινε τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share