Ο «Όμπι-Γουάν Κενόμπι» Ίαν ΜακΓκρέγκορ χρησιμοποιεί τη «δύναμη» στο… σούπερ μάρκετ

Author

Categories

Share

Ο Ίαν ΜακΓκρέγκορ, ο πολυαγαπημένος «Όμπι Γουάν Κενόμπι» των Star Wars, αποκάλυψε ότι ακόμη και ο ίδιος μερικές φορές δεν μπορεί να αντισταθεί στο να… κινεί το χέρι του μπροστά σε αυτόματες συρόμενες πόρτες, όπως θα έκανε ο πιο εμβληματικός χαρακτήρας του χρησιμοποιώντας τη «δύναμη».

Ο ΜακΓκρέγκορ επιστρέφει ως Όμπι-Γουαν Κενόμπι του Star Wars στην ομώνυμη νέα σειρά της Disney, και είναι η πρώτη φορά που υποδύεται τον χαρακτήρα μετά την ταινία «Star Wars: Revenge of the Sith» του 2005.

Σε συνέντευξή του στο στο Entertainment Weekly για την προώθηση της σειράς, ο ΜακΓκρέγκορ ρωτήθηκε αν έχει προσπαθήσει ποτέ να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του Τζεντάι εκτός των ταινιών, και απάντησε: «Το κάνω με πόρτες!»

«Μου αρέσει να το κάνω αυτό με αυτόματες πόρτες μόνο για τη δική μου διασκέδαση. Πάντα κάνω μια μικρή κίνηση Τζεντάι στις πόρτες και κατά καιρούς με έχουν πιάσει να το κάνω» και ανέφερε ως παράδειγμα όταν πηγαίνει σε σούπερ μάρκετ.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι είναι κάτι που κάνει «πάντα για να διασκεδάσει ο ίδιος» και ανέφερε ότι τον κάνει να γελάει.

«Περιστασιακά με έχουν πιάσει να το κάνω αυτό, και αυτό είναι κάπως ντροπιαστικό» συνέχισε.

«Είναι δύσκολο να μην το κάνεις, έτσι δεν είναι; Είναι αστείο. Αν ο συγχρονισμός είναι σωστός, αισθάνεσαι πολύ δυνατός» τόνισε.

Ο ΜακΓκρέγκορ σημείωσε ότι δυστυχώς οι Τζεντάι ικανότητές του δεν έχουν μεγάλη επιτυχία στα παιδιά του: «Δεν τους νοιάζει» είπε ο ηθοποιός

Η σειρά Obi-Wan Kenobi θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου στη Disney Plus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share