Ο ΟΦΗ ευχήθηκε καλή χρονιά με ένα γιορτινό video

Author

Categories

Share

Το δικό της εορταστικό video έφτιαξε η ΠΑΕ ΟΦΗ, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι και δεν δίστασαν να αναλάβουν και τον ρόλο του… σεφ.

Οι παίκτες των Kρητικών μπήκαν στην κουζίνα και “μεγαλούργησαν” με τις δημιουργίες τους, φτιάχνοντας τα δικά τους μελομακάρονα και κουραμπιέδες για όλη την ομάδα. Ο ΟΦΗ “ανέβασε” μάλιστα το video στα social media κι έστειλε ευχές για το νέο έτος.

Το μήνυμα από την ομάδα του ΟΦΗ

“Η χρονιά που φεύγει μας έκανε να αναθεωρήσουμε προτεραιότητες και ανάγκες! Η υγεία έγινε ξανά πρώτη και βασική μας σκέψη! Να είμαστε εμείς καλά, να είναι καλά οι δικοί μας άνθρωποι, αλλά και ο φίλος, ο γνωστός και ο κάθε συνάνθρωπος μας. Να χαμογελάμε σε κάθε ευκαιρία και να αφήσουμε πίσω οτιδήποτε μας έκανε να στεναχωρηθούμε και να πονέσουμε.

Οι δυσκολίες είναι αυτές που θα μας κάνουν πιο δυνατούς! Οι δυσκολίες άλλωστε που ζήσαμε αποτέλεσαν τον κυριότερο λόγο για να αναδειχθούν αξίες όπως η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο. Αξίες που ταιριάζουν απόλυτα με όσα πρεσβεύει η ομάδα μας!

Η οικογένεια του ΟΦΗ ανοίγει το “σπίτι” της, φτιάχνει τα γλυκά των εορτών και μ’ ένα αισιόδοξο, χιουμοριστικό και γιορτινό βίντεο, στέλνει σε όλους τους φιλάθλους τις καλύτερες ευχές για ένα δημιουργικό 2021, με υγεία και όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες στιγμές! Καλή χρονιά!!!”

Πηγή: newsit.gr

Author

Share