Ο Παναθηναϊκός ζήτησε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει με φυσική παρουσία εκπροσώπων των ομάδων

Author

Categories

Share

Κλήρωση με φυσική παρουσία εκπροσώπων των οκτώ ομάδων που έχουν προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου ζήτησε ο Παναθηναϊκός από την ΕΠΟ. 

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε το απόγευμα της Κυριακής (26/12) την επιθυμία της να υπάρχει φυσική παρουσία παραγόντων των 8 ομάδων που συμμετέχουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κατά την κλήρωση της προσεχούς Τετάρτης (29/12).

Όπως τόνισαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, θέλουν η διαδικασία της κλήρωσης να μην διεξαχθεί αυτή τη φορά μέσω ίντερνετ και live streaming, όπως είχε γίνει στις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης, και δη να υλοποιηθεί απ’ τα ίδια τα πρόσωπα των ομάδων που θα βρεθούν στα γραφεία της ομοσπονδίας κι όχι από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ.

Το εν λόγω αίτημα ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να το δημοσιοποιήσει και να το εκφράσει κι επίσημα μέσα στις επόμενες ώρες, ξεκαθαρίζοντας πως, ούτως ή άλλως, δεν τίθεται ζήτημα με τον κορονοϊό, καθώς τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη όλων των ομάδων «ελέγχονται» σχεδόν καθημερινά, αφού πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις. Ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος «αποκλεισμού», προκειμένου να υπάρχει απόλυτη αξιοπιστία στην όλη διαδικασία.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share