Ο Πάπας Φραγκίσκος παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο μετά από 8 ημέρες νοσηλείας

Author

Categories

Share

Εξιτήριο αναμένεται να πάρει αύριο Παρασκευή (16.6.2023) από το νοσοκομείο ο Πάπας Φραγκίσκος, σχεδόν 10 ημέρες μετά την εισαγωγή του για μια επείγουσα επέμβαση που έπρεπε να κάνει στην κοιλιακή του χώρα.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης την περασμένη Τετάρτη (7.6.2023), επειδή έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση στην κοιλιακή χώρα για να αποκατασταθεί μια κήλη που είχε μετά από ένα παλαιότερο χειρουργείο το 2021.

«Οι θεράποντες ιατροί που παρακολουθούν την υγεία του Πάπα Φραγκίσκου επιβεβαίωσαν το εξιτήριο του ποντίφικα από την Πολυκλινική Α. Τζεμέλι αύριο Παρασκευή το πρωί», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Βατικανού Ματέο Μπρούνι.

Την Τετάρτη, το γραφείο Τύπου του Βατικανού δήλωσε ότι η κλινική πορεία του Πάπα προχωρούσε ομαλά μετά την εγχείρησή του την περασμένη Τετάρτη και ότι το ιατρικό προσωπικό «σχεδιάζει την έξοδο του για τις επόμενες ημέρες».

Σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA, νωρίτερα σήμερα ο Πάπας Φραγκίσκος επισκέφθηκε παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική ογκολογική πτέρυγα του νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share