Ο Πέδρο Μαρτίνς λατρέυει τις γαρίδες και το ουζάκι και η αγαπημένη του λέξη είναι «Ολυμπιακός»

Author

Categories

Share

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε πως το αγαπημένο του φαγητό είναι οι γαρίδες με συνοδεία ούζου και πως η αγαπημένη του λέξη στα ελληνικά είναι «Ολυμπιακός», μιλώντας στο Olympiacos TV.

Σε ερωτήσεις φιλάθλων απάντησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, που φιλοξενήθηκε στο Olympiacos TV. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, η αγαπημένη του πορτογαλική ομάδα, το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα αλλά και τι μουσική ακούει, ενώ όπως δήλωσε η αγαπημένη του λέξη στα ελληνικά είναι «Ολυμπιακός».

Όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς

Το αγαπημένο του φαγητό: «Καραβίδες και ουζάκι με γαρίδες, το ψάρι αλλά και το αρνάκι είναι ωραίο».

Τα αγαπημένα του μέρη στην Ελλάδα: «Τρία είναι τα αγαπημένα μου μέρη εδώ. Το πρώτο είναι το γήπεδό μας, το δεύτερο είναι το μουσείο της Ακρόπολης και το τρίτο είναι το Μικρολίμανο που το λατρεύω».

Η αγαπημένη του λέξη: «Η λέξη Ολυμπιακός».

Η αγαπημένη του ομάδα στην Πορτογαλία: «Η Φεϊρένσε (εκεί άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα του)».

Γιατί αποφάσισε να γίνει προπονητής: «Όταν ήμουν 28-29 ετών ασχολήθηκα με την ανάλυση αγώνων, προπονώντας μάλιστα ομάδες. Έτσι με κέρδισε ο χώρος της προπονητικής».

Για το αν έχει χόμπι: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο με τους φίλους μου, αλλά και ένα ωραίο δείπνο με φίλους και την οικογένεια».

Για το τί προτιμά, Iron Maiden, Led Zeppelin ή Κάρλος Σαντάνα: «Κάρλος Σάντανα».

Το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα: «Ζορντάο».

Για το είδος μουσική που του αρέσει: «Όλα τα είδη μουσικής, αρκεί να είναι ποιοτικά, είτε είναι μπουζούκια, είτε ροκ για παράδειγμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share