Ο Ράσελ Κρόου παραλίγο να παρατήσει τον ρόλο του «Μονομάχου» γιατί… «το σενάριο ήταν σκουπίδι»

Author

Categories

Share

Θυμάστε ότι η ταινία «Μονομάχος» (Gladiator), το 2000 πήρε πέντε βραβεία Όσκαρ; Εεεε… Ο Ράσελ Κρόου μας αποκάλυψε ότι ότι παραλίγο να μην ολοκληρώσει τον ρόλο του, επειδή το αρχικό σενάριο του φάνηκε… περίεργο, ένα «απόλυτο σκουπίδι».

«Ήμουν σίγουρος για τις ικανότητές μου ως πρωταγωνιστής», είπε ο ηθοποιός Ράσελ Κρόου, σε νέα συνέντευξή του στο Vanity Fair. «Αυτό για το οποίο δεν ήμουν σίγουρος με τον “Μονομάχο” ήταν ο κόσμος που με περιέβαλλε. Ο πυρήνας αυτού που κάναμε ήταν μια εξαιρετική ιδέα, αλλά το σενάριο, ήταν σκουπίδια, απόλυτο σκουπίδι».

Ο Ράσελ Κρόου θυμήθηκε ότι το αρχικό σενάριο περιελάμβανε σκηνές στις οποίες οι μονομάχοι ανέβαιναν σε άρματα με τοποθέτηση προϊόντων κάτι που ο ίδιος πίστευε ότι θα προκαλούσε σύγχυση στο κοινό. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να φύγει από τα γυρίσματα, αλλά ήταν οι συνεχείς συζητήσεις με τον σκηνοθέτη που τον κράτησαν.

«Μου είπε κάποια στιγμή, “φίλε, δεν καταγράφουμε τίποτα με την κάμερα που δεν πιστεύεις 100%.” Έτσι, όταν ξεκινήσαμε πραγματικά τα γυρίσματα της ταινίας, είχαμε 21 σελίδες σεναρίου που συμφωνήσαμε. Ένα σενάριο είναι συνήθως μεταξύ 103 ή 110 σελίδων. Είχαμε λοιπόν πολύ δρόμο μπροστά μας και βασικά εξαντλήσαμε αυτές τις σελίδες στην πρώτη ενότητα της ταινίας. Έτσι, όταν φτάσαμε στη δεύτερη τοποθεσία των γυρισμάτων, που ήταν το Μαρόκο, είχαμε κάπως προλάβει [να συμπληρώσουμε το σενάριο]».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share