Ο σάλος με τη δήλωση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την επικήρυξη και η «απάντησή» της

Author

Categories

Share

Η δήλωση που έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, σχετικά με την απόφαση να επικηρυχθούν οι δράστες της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ προκάλεσε αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Η ίδια, με ανάρτησή της στο Facebook επιμένει στην άποψή της αλλά τα… βάζει με τα ΜΜΕ.

Η Νατάσα Γκαρά, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (01.11.2020) στην ΕΡΤ χαρακτήρισε ακατανόητη και απαράδεκτη την απόφαση να επικηρυχθούν έναντι 100.000 ευρώ οι δράστες της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε ότι “η έκδοση επικήρυξης είναι νομίζω πρωτόγνωρη και δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια περιστατικά πράξεις επικήρυξης”.

Click4more Επικήρυξαν με 100.000€ τους δράστες της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ

Χαρακτηριστικά, η Αναστασία Γκαρά, είπε: «Απαράδεκτη και ακατανόητη η συγκεκριμένη πράξη, μία πράξη διαπόμπευσης, η οποία μας επιστρέφει σε εποχές της δεκαετίας του ’50 ενός κράτους της τότε Δεξιάς που επέβαλε τέτοιες πράξεις διαπόμπευσης. Προφανώς είναι καταδικαστέα αυτή η πράξη, ωστόσο αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος, από την Αστυνομία είναι ακατανόητη μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες;

Ποια λογική έχει; Επίσης δεν θεωρείται ότι προσβάλλουν τα στελέχη της αστυνομίας το συγκεκριμένο ζήτημα; Δεν είναι ικανά αυτά τα στελέχη; Τα στελέχη της Αστυνομίας είναι ικανότατα και μπορούν να συγκεντρώσουν με τον τρόπο που γνωρίζουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται. Η έκδοση επικήρυξης είναι νομίζω πρωτόγνωρη και δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια περιστατικά πράξεις επικήρυξης. Σε καμία περίπτωση δεν καλύπτω κανένα μακριά από μένα αυτά. Ξαναλέω όμως ότι η διαπόμπευση συμπολιτών μας είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη. Περιμένουμε να βρεθούν».

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη δήλωσή της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή της στο Facebook τα έβαλε με τα ΜΜΕ γιατί, όπως αναφέρει, έθαψαν την ξεκάθαρη δήλωσή της πως καταδικάζει τη διαπόμπευση του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ αλλά και τη δήλωση πως εμπιστεύεται την αστυνομία.

Σημειώνει όμως ότι «εξακολουθώ να αναρωτιέμαι, όμως, ποιος ο λόγος αυτής της επικήρυξης; Μήπως καθαρά επικοινωνιακός; Μία πρακτική που δεν συνηθίζεται και παραπέμπει σε άλλες εποχές».

Δείτε όλη την ανάρτησή της 

  Πηγή: newsit.gr

Author

Share