Ο Σερ Τομ Τζόουνς εξομολογείται: «Υπήρχε μια αγάπη στη ζωή μου, και αυτή ήταν η Λίντα»

Author

Categories

Share

Ο Ουαλός τραγουδιστής Σερ Τομ Τζόουνς αποκάλυψε ότι δεν θα αγαπήσει ξανά καμιά γυναίκα μετά τον θάνατο της γυναίκας του Λίντα το 2016. Έζησε μαζί της 59 χρόνια και μίλησε για την σύζυγό του με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια, χαρακτηρίζοντάς την ως «μέρος του εαυτού του» .

O Σερ Τομ Τζόουνς εμφανίστηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή «The Joe Wicks» και ρωτήθηκε αν σκέφτεται να αγαπήσει ξανά. «Όχι, δεν θα αγαπήσω ξανά», απάντησε. «Υπήρχε μια αγάπη στη ζωή μου, και αυτή ήταν η Λίντα. Χαίρομαι που ήμασταν μαζί και θα ήθελα να ήταν εδώ τώρα».

Μοιράστηκε ότι είχε ερωτευτεί την αγαπημένη του όταν ήταν μόλις 12 ετών, λέγοντας: «Ήμουν ερωτευμένος με τη γυναίκα μου από παιδί. Μεγαλώσαμε μαζί και αγαπηθήκαμε από τότε που είδαμε ο ένας τον άλλο.»

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο του 1957 και έκαναν τον Μαρκ. Τον Απρίλιο του 2016, μετά από μια «σύντομη αλλά δύσκολη» μάχη με τον καρκίνο πέθανε στο Λος Άντζελες. Μετά το θάνατό του, το ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει το αρχοντικό τους στο Λος Άντζελες και μετεγκατασταθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, αγοράζοντας ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο.

Μιλώντας στη «The Sun», ο Ουαλός σταρ εξήγησε: «Άρχισα να ψάχνω διαμερίσματα στο Λονδίνο, όταν η Λίντα πάλευε με τον καρκίνο και μου είπε: “Το αφήσαμε πολύ αργά για μένα, αλλά όχι για σένα, Τομ”».

Ο Σερ Τομ πίστευε ότι δεν θα ξεπερνούσε ποτέ τον θάνατο της γυναίκας του. «Ζήτησα βοήθεια γιατί συνέχεια σκεφτόμουν αν έκανα αρκετά»

«Τώρα κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή, η Λίντα είναι μαζί μου. Πριν πεθάνει, μου είπε: “Μην με σκέφτεστε όπως είμαι τώρα αλλά με την εικόνα όταν γελάω”. Έτσι τη θυμάμαι” είπε ο Τομ Τζόουνς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share