Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δίνει και πάλι μάχη με τη λευχαιμία

Author

Categories

Share

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς θα δώσει μία δεύτερη μάχη με τη λευχαιμία. Ο προπονητής της Μπολόνια ανακοίνωσε πως θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για τις απαραίτητες θεραπείες, απέχοντας από τους πάγκους.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είδε τον εφιάλτη να του χτυπά και πάλι την… πόρτα, αλλά δεν χάνει τη δύναμη του. Ο Μιχαΐλοβιτς είχε βγει νικητής στην πρώτη του μάχη με τη λευχαιμία πριν από 2,5 χρόνια και τώρα καλείται να παλέψει ξανά και να νικήσει και πάλι.

«Θα πρέπει να αρχίσω νέα θεραπευτική αγωγή για να αποφύγω τις επιπλοκές. Στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο: ξέρω πως θα είμαι σε καλά χέρια. Αυτή τη φορά με βλέπετε πιο ήρεμο επειδή ξέρω τι πρέπει να κάνω και η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω όλο αυτό να περάσει γρήγορα αλλά θα απουσιάσω από μερικά παιχνίδια. Θα παρακολουθώ την ομάδα από το δωμάτιο του νοσοκομείου» δήλωσε ο 53χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αυτή η αρρώστια είναι πολύ θαρραλέα για να έχει διάθεση να τα βάλει ξανά με κάποιον όπως εγώ. Εάν δεν της έφτανε ένα μάθημα, εγώ είμαι εδώ για να της δώσω και ένα δεύτερο. Μπορεί να πέσεις αλλά χρειάζεται να βρεις τη δύναμη για να σηκωθείς ξανά. Η αρχή του 2022 δεν ήταν τυχερή για την ομάδα αλλά είμαι σίγουρος πως τα παιδιά δεν θα με απογοητεύσουν. Εγώ θα παλεύω πάντα μαζί τους και εκείνοι θα παλεύουν για μένα. Δεν θα υποχωρήσουμε ούτε ένα εκατοστό, θα ανέβουμε ξανά στη βαθμολογία και θα επιστρέψω. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και την πόλη της Μπολόνια, σας ζητώ να σεβαστείτε το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να μιλάτε για τον προπονητή, όχι για τον άνθρωπο. Πάντα δυνατά Μπολόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share