Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα είναι υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη

Author

Categories

Share

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ρίχνεται στον… στίβο της πολιτικής. Ο πρώην διεθνής σέντερ θα κατέβει στις Περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου, με το όνομά του να ξεχωρίζει στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική», Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε σήμερα τη συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη ως υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου Νότιου Τομέα Αθηνών.

«Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στην οικογένεια της “Νέας Αρχής” τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, έναν καλαθοσφαιριστή διεθνώς αναγνωρισμένο που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό», είπε αρχικά ο Γιώργος Πατούλης και πρόσθεσε: «Ο Σοφοκλής είναι ένα παιδί με ταλέντο και “χρυσή” καρδιά, που τίμησε τη χώρα μας σε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, χαρίζοντας στην πατρίδα μας διακρίσεις. Με μεγάλη ικανοποίηση τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει πολλά και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Άλλωστε, ο Σοφοκλής έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Ενωμένοι, με σχέδιο και όραμα θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να γίνει η Αττική μας, Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Καλωσορίζω τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στη Νέα Αρχή για την Αττική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share