Ο Σταμάτης Γονίδης έδωσε το όνομά του στον εγγονό του – Η κόρη του βάπτισε το δεύτερο παιδί της

Author

Categories

Share

Το όνομά του στον εγγονό του έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης, με την Κυριακή που μας πέρασε να είναι ξεχωριστή για τον τραγουδιστή.

Η κόρη του Σταμάτη Γονίδη επέλεξε να δώσει στον γιο της το όνομα του πατέρα της, ενώ η Στεφανία αποκάλυψε πως έχει κάνει τατουάζ το όνομα του μπαμπά της.

«Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι δάκρυα υγρής μορφής. Αυτή τη φορά όμως, δεν συγκινούμαι γιατί αυτή τη στιγμή είναι η τέταρτη βάπτιση που κάνουμε στην οικογένεια. Δεν έχω κάποια αδυναμία σε κάποιο εγγόνι. Μου αρέσει πολύ που η μικρότερη κόρη μου η Μαριαλένα είναι θεία και έχει τέσσερα ανίψια. Στα εγγόνια μου προσπαθώ να μεταλαμπαδεύσω να κάνουν τον σταυρό τους πριν το φαγητό, πριν τον ύπνο και όταν ξυπνάνε», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Ήταν δική μου επιλογή να βαπτίσουμε Σταμάτη το παιδί και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η αγάπη μου η μεγάλη ο μπαμπάς μου. Έχω τατουάζ το όνομά του και τώρα είναι και για τον γιο μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι το παιδί θα το βγάλουμε Σταμάτη, το ήθελε πολύ», είπε η κόρη του Σταμάτη Γονίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share