Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «κυπατζίδικες πρακτικές» της ΝΔ στη Θράκη

Author

Categories

Share

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, στην οποία έκανε αναφορά σε «κυπατζίδικες πρακτικές» του κόμματος στη Θράκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι αφορμή της ανακοίνωσης ήταν δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο για… πιέσεις στους πολίτες της Θράκης ενόψει των εκλογών και και τόνιζε ότι «αφού η ΝΔ διέσυρε τη χώρα διεθνώς εμπλέκοντας την ΕΥΠ σε ένα πρωτοφανές για την Ευρώπη σκάνδαλο υποκλοπών, τώρα χρησιμοποιεί άθλιες κυπατζίδικες πρακτικές διαστρέβλωσης και κοπτοραπτικής, με διαρροές για “ανθέλληνες” και “προδότες”».

«Την ίδια στιγμή καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ακυρώσει την ψήφο 20,000 Ελλήνων πολιτών αλλάζοντας υποψηφίους, ενώ έχει στείλει την κα Μπακογιάννη στη Θράκη για να εκβιάσει Έλληνες πολίτες λέγοντας σε συγκέντρωση μελών της μουσουλμανικής μειονότητας ότι αν δεν ψηφίσουν την ΝΔ τα πράγματα θα είναι “πολύ δύσκολα” για αυτούς», τόνιζε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνέχιζε: «Η ΝΔ διολισθαίνει σε σκοτεινές πρακτικές του παρελθόντος, βάζει την Ελλάδα σε κίνδυνο και εξευτελίζει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Άραγε ο Διοικητής της ΕΥΠ δεν αισθάνεται την ανάγκη να προστατεύσει στοιχειωδώς ό,τι έμεινε από το κύρος της;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά και στην υπηρεσιακή κυβέρνηση και αναρωτήθηκε: «Για την υπηρεσιακή Κυβέρνηση είναι ανεκτά αυτά τα επικίνδυνα προεκλογικά παιχνίδια στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης;».

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη ΝΔ στον ακροδεξιό κατήφορο που προσπαθεί να οδηγήσει τη χώρα και τις εξελίξεις στη Θράκη. Θα βρουν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κάθε δημοκρατικό και σώφρονα πολίτη απέναντί τους. Ελπίζουμε έστω και την τελευταία στιγμή να αντιληφθούν το κακό που κάνουν στην πατρίδα», κατέληγε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share