Ο Βασίλης Σπανούλης ενοχλήθηκε από ερώτηση δημοσιογράφου: «Μπροστά στην τραγωδία που βιώνουμε, μιλάμε για ένα τάιμ άουτ;»

Author

Categories

Share

Ο Βασίλης Σπανούλης πήρε τάιμ άουτ στα 6” για το φινάλε του αγώνα με τον Άρη και δέχθηκε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου, με τον προπονητή του Περιστερίου να εξηγεί πως τίποτα δεν έχει σημασία μπροστά στην τραγωδία που ζούμε.

Η κίνηση του Βασίλη Σπανούλη να καλέσει τάιμ άουτ στα 6” για το τέλος με τη διαφορά στο +5 για την ομάδα του έδωσε την αφορμή σε δημοσιογράφο να ρωτήσει τον προπονητή του Περιστερίου γιατί το έκανε.

Ο “Kill Bill” εξήγησε εξαρχής πως μπροστά στη σιδηροδρομική τραγωδία τίποτα άλλο έχει αξία, πριν εκδηλώσει την ενόχλησή του για το περιεχόμενο της ερώτησης.

“Θα μου επιτρέψετε να μη μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε σαν χώρα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να συλλυπηθώ τις οικογένειες των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα, να τους εκφράσω τη συμπόνοια και την θλίψη μου.

Πραγματικά, σαν χώρα βιώνουμε πολύ δύσκολες στιγμές, είναι μια ανείπωτη τραγωδία. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι και συντετριμμένοι. Είναι κάτι πολύ θλιβερό αυτό που έγινε, μια τεράστια τραγωδία” ανέφερε ο Βασίλης Σπανούλης, πριν του γίνει η ερώτηση για το τάιμ άουτ που πήρε στο φινάλε του αγώνα.

“Με όλο τον σεβασμό, απ’ όλο το παιχνίδι, πιστεύετε πως το τάιμ άουτ είναι αυτό που πρέπει να σχολιάσουμε; Η ομάδα μου έχει κάνει κάτι; Έχει προκαλέσει; Τότε ποια είναι η σταγόνα, που λέτε; Μίλησα εγώ, είπα ότι έκανε κάτι η αντίπαλη ομάδα;

Από ένα παιχνίδι και μπροστά σε αυτή την τραγωδία που βιώνουμε, μιλάμε για ένα τάιμ άουτ; Δεν είναι σοβαρό μπροστά σε όλο αυτό που βιώνουμε. Να μιλάμε για ένα τάιμ άουτ”, απάντησε ο προπονητής του Περιστερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share