Ο… βράχος Ντουέιν Τζόνσον αγόρασε την ποδοσφαιρική διοργάνωση XFL

Author

Categories

Share

Κάτι νέο μαγειρεύει ο «Rock» Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson)

Οι Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson), Ντάνι Γκαρσία (Dany Garcia) και Τζέρι Καρντινάλε (Gerry Cardinale) της RedBird Capital ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν να αγοράσουν το XFL.

Τα… έσκασε ο Ντουέιν Τζόνσον

Η διοργάνωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που ιδρύθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του WWE Vince McMahon, οδηγήθηκε προς πτώχευση, αλλά η εξαγορά από τον Τζόνσον, την Καρσία και την RedBird, από τη μητρική εταιρεία XFL Alpha Entertainment (για περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια) ακύρωσε τη διαδικασία.

«Η απόκτηση του XFL με τους ταλαντούχους συνεργάτες μου, είναι μια επένδυση για μένα που έχει βαθιές ρίζες σε δύο πράγματα – το πάθος μου για το ποδόσφαιρο και την επιθυμία μου να φροντίζω τους θαυμαστές του», δήλωσε ο Τζόνσον (ο οποίος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του WWE και έπαιζε επίσης ποδόσφαιρο για το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι). «Με υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω φτιάξει με τα δύο χέρια μου, σκοπεύω να εφαρμόσω αυτά τα callouses στο XFL και ανυπομονώ να δημιουργήσω κάτι ξεχωριστό για τους παίκτες, τους οπαδούς και όλους όσοι εμπλέκονται με το ποδόσφαιρο».

Το XFL ιδρύθηκε το 2018. Οι αγώνες ξεκίνησαν νωρίτερα φέτος, αλλά τερματίστηκαν -μαζί με όλα τα αθλήματα- εξαιτίας της πανδημίας, οδηγώντας το XFL να υποβάλει αίτηση πτώχευσης και να τεθεί προς πώληση τον Απρίλιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share