Οφρυδόπουλος: «Χαίρεσαι να τη βλέπεις την ΑΕΚ Β’, παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα από τις ομάδες των «μεγάλων»»

Author

Categories

Share

Πριν αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός στην ΑΕΚ, μετά και την απομάκρυνση του Αργύρη Γιαννίκη, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είχε «χρεωθεί» το πρότζεκς της Β ομάδας των «κιτρινόμαυρων». Ο Έλληνας προπονητής εξέφρασε την ικανοποίηση του, για την πορεία που διαγράφει η ομάδα στη Super League 2.

Σε δηλώσεις του στη Nova, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε πως το πρότζεκτ της ΑΕΚ Β έχει πετύχει και -μάλιστα- τόνισε πως η ομάδα παρουσιάζει πολύ καλύτερη εικόνα απ’ τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

«Υπάρχει η ανάλογη συνέχεια απ’ ότι βλέπω. Είναι μια ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Και η εξέλιξη των παιδιών και η εξέλιξη της ομάδας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα γεμίζει με ικανοποίηση όχι εμάς που ασχολούμαστε με την ΑΕΚ Β’, αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου γι’ αυτό το καινούργιο πρότζεκτ που δημιουργήθηκε.

Χωρίς να ευλογήσουμε τα γένια μας, η ΑΕΚ Β’ συνολικά από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Οφρυδόπουλος και πρόσθεσε για το αν πίστευε, όταν αναλάμβανε αυτό το πρότζεκτ, ότι η ομάδα θα είχε αυτή την πορεία:

«Αν πας και κάνεις κάτι καλό σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, γιατί το γνώριζα, θα φαινόταν. Τα υπόλοιπα θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα πως το γνώριζα για κάτι που ήταν νέο και που εμείς μέρα με τη μέρα προσπαθούσαμε να βρούμε τα πατήματά μας.

Νομίζω ότι αρκετά νωρίς όμως ξέραμε τι θέλαμε να κάνουμε, πως να το κάνουμε, με το υλικό που είχαμε και πραγματικά πήγε πάρα πολύ καλά. Άρα για εμάς εφόσον πήγε κάτι πάρα πολύ καλά, είναι και οδηγός μας για του χρόνου ή οδηγός για του χρόνου για όποιον το κάνει, να το προχωρήσει σε πολύ καλά επίπεδα και να έχει κέρδος μακροπρόθεσμα ο σύλλογος από νεαρούς παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share