Οι 5 καλύτερες ταινίες του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, σύμφωνα με τον ίδιο

Author

Categories

Share

Μπορεί οι περισσότεροι να τον έχουμε στον μυαλό μας ως τον σκληρό τύπο που έχει καταφέρει να κάνει το βρίσιμο ένα είδος τέχνης, ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ωστόσο, εκτός από το γεγονός ότι είναι ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς όλων των εποχών, είναι και αυτός που έχει συμμετάσχει στις ταινίες με τα υψηλότερα κέρδη όλων των εποχών.

Προφανώς είναι και ο αγαπημένος των κινηματογραφικών στούντιο, δεδομένου ότι οι ταινίες στις οποίες έχει εμφανιστεί έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 27 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σπάζοντας τα ρεκόρ του box office και καθιστώντας τον έναν από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς όλων των εποχών.

Πρόσφατα ο 72χρονος ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη στον Στίβεν Κόλμπερτ, και αποκάλυψε τις 5 αγαπημένες του ταινίες με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Σίγουρα η λίστα του μας βρίσκει λίγο αντίθετους, δεδομένου ότι τον συνδέσει με τον Τζουλς Γουίνφιλντ στο “Pulp Fiction”, έναν ρόλο που του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ, ο ίδιος δεν έχει συμπεριλαβει την ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο στην λίστα του.

Στη συνέντευξη του ο Τζάκσον αποκάλυψε επίσης ότι ενώ πολλοί ηθοποιοί έχουν δηλώσει ότι δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τις ταινίες τους, σίγουρα δεν είναι ένας από αυτούς.

Δείτε παρακάτω την λίστα με τις καλύτερες ταινίες του Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, σύμφωνα με τον ίδιο τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον.

Ένα Σκληρό Φιλί για Καληνύχτα (1996)

Μια δασκάλα που πάσχει από αμνησία, ανακαλύπτει ότι ήταν στο παρελθόν ψυχρή δολοφόνος, που δούλευε για λογαριασμό της κυβέρνησης. Οταν οι εχθροί της την εντοπίζουν αρχίζει ένα ανελέητο κυνηγητό.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share