Οι αποκαλύψεις της Σοφίας Αλιμπέρτη για το τηλεοπτικό μέλλον της και το τραγούδι που της λένε οι άνδρες

Author

Categories

Share

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και το αν θα παραμείνει στην συχνότητα του ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», αλλά δεν έμεινε εκεί, καθώς αποκάλυψε και το τραγούδι – ατάκα που της λένε οι άνδρες όταν την φλερτάρουν εδώ και χρόνια.

Η Σοφία Αλιμπέρτη επέστρεψε φέτος στην μικρή οθόνη στον ΑΝΤ1 μετά από 14 χρόνια τηλεοπτικής απουσίας και λίγο πριν τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για το μέλλον της στην τηλεόραση και είπε ότι δεν ξέρει ακόμα αν η εκπομπή της «Ζήσε Αλλιώς» θα παραμείνει στον αέρα και στη νέα σεζόν.

Η Σοφία Αλιμπέρτη παραδέχτηκε πάντως, ότι τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει η εκπομπή της στον ΑΝΤ1 δεν είναι αυτά που ήθελε.

«Αν σου πω ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης ή ότι τα παίρνω πολύ στα σοβαρά θα σου πω ψέματα. Τα νούμερα μπορεί να μην είναι αυτά που θέλουμε, αλλά η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγαλύτερη από αυτή που θέλουμε… Δεν ξέρω να σου πω αν θα συνεχίσουμε του χρόνου, θα δείξει. Προς το παρόν είμαι σε αναμονή για να πάω στην Πάρο», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία»

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε και για το τραγούδι – ατάκα που της λένε οι άνδρες όταν την φλερτάρουν, ενώ τόνισε ότι σε αυτή τη φάση της ζωής της δεν την ενδιαφέρει να κάνει σχέση.

«Ακόμα μου λένε οι άντρες την ατάκα “με λένε Αλέξη σε λένε Σοφία” και νομίζουν ότι θα με κερδίσουν κιόλας. Όχι αγόρια, είναι παλιακό, βρείτε κάτι άλλο… Δε χρειάζεται σύντροφος σε αυτή τη φάση. Σε αυτή τη φάση είμαστε μια χαρά», επισήμανε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Ο μεταβολισμός μου, μου φέρθηκε καλά και εξακολουθεί να μου φέρεται καλά. Θέλω να τρώω από όλα οπότε, τρώω λίγο από όλα» είπε σε άλλο σημείο για τη σχέση της με τον χρόνο και την εμφάνισή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share