Οι νικητές των Greek Bookmaker Awards by Betarades 2023

Author

Categories

Share

Χτες (29/06) το βράδυ το Betarades.gr, το κορυφαίο ελληνικό ενημερωτικό site για το Αθλητικό Στοίχημα και μέλος της Better Collective, διοργάνωσε τα Greek Bookmaker Awards στην Αθήνα για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Η Better Collective απονέμει αυτά τα βραβεία για να αναγνωρίσει και να τιμήσει τους καλύτερους bookmakers στην ελληνική αγορά και να οδηγήσει τους Έλληνες φίλους του αθλητισμού στην επιλογή του καλύτερου bookmaker γι’ αυτούς, με βάση μια σειρά από βασικά κριτήρια.

Η Stoiximan, που ανήκει στην Kaizen Gaming, κέρδισε στις τέσσερις από τις δέκα κατηγορίες και για άλλη μια φορά πήρε το σημαντικό βραβείο “Καλύτερος Bookmaker Αθλητικού Στοιχήματος στην Ελλάδα” καθώς και “Καλύτερος Bookmaker με βάση την Επιλογή των Παικτών”.

Από κοντά ακολούθησε η bet365, που κέρδισε τρία βραβεία, και η Vistabet, που αναγνωρίστηκε ως ο bookmaker που παρουσίασε τη μεγαλύτερη βελτίωση τους τελευταίους 12 μήνες.

Τα βραβεία Greek Bookmaker Awards καθιερώθηκαν το 2020 και βασίζονται σε εκτεταμένη έρευνα αγοράς με χρήστες από την κοινότητα του Betarades, οι οποίοι μοιράζονται τι είναι σημαντικό για αυτούς όταν στοιχηματίζουν και επιλέγουν έναν bookmaker. Αυτή η έρευνα με βάση τα δεδομένα θέτει επίσης τη βάση για τις κατηγορίες των βραβείων, μαζί με τις γνώσεις της BC σχετικά με τις τάσεις του κλάδου.

Μετά την πρόσφατη ρύθμιση της ελληνικής αγοράς, αρκετοί νέοι παίκτες εισήλθαν σε αυτή και κάποιοι αποχώρησαν. Προκειμένου να αναγνωριστούν οι αλλαγές, στα βραβεία προστίθεται η κατηγορία “Πιο Βελτιωμένη Στοιχηματική”. Τα δεδομένα ήταν πάντα σημαντικά για την Better Collective, και έτσι, η απονομή των βραβείων βασίζεται σε αυτά, προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο δίκαιη. Τα φετινά βραβεία είναι το αποτέλεσμα της ανάλυσης περίπου 400.000 δεδομένων. 

 

Την εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 καλεσμένοι, ανάμεσά τους κορυφαίοι bookmakers, αθλητικά και γενικά μέσα ενημέρωσης και πρώην αθλητές.

Οι νικητές των Greek Bookmaker Awards 2023

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Betshop

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
bet365

ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Stoiximan

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Betshop

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
bet365

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Stoiximan

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
bet365

ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Vistabet

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ BOOKMAKER ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Stoiximan

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ BOOKMAKER ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Stoiximan

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share