Οικονόμου εναντίον Τζανακόπουλου: Ο φράχτης στον Έβρο εξακολουθεί να βρίσκει αντίθετο το κόμμα του κ. Τσίπρα

Author

Categories

Share

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν ζητά συγνώμη για τα εθνικά επιβλαβή ψέματα περί της “νεκρής Μαρίας” που διακινούσε επί μήνες, αλλά δια του κ. Τζανακόπουλου σήμερα λέει ότι η προστασία των συνόρων μας στον Έβρο, μέσω του φράχτη, παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα!», δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως – με βάση όσα είπε ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξή του – «ένα έργο για την προστασία των συνόρων» όπως ο φράχτης, «εξακολουθεί να βρίσκει αντίθετο το κόμμα του κ. Τσίπρα».

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ που όλοι θυμούνται τι συνέβη στα νησιά και στον Έβρο στη διάρκεια της διακυβέρνησής του, παραμένει ασυγχώρητα ανεύθυνος και επικίνδυνος τόσο στη διαχείριση του μεταναστευτικού όσο και σε θέματα εθνικής κυριαρχίας».

Νωρίτερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είχε πει αναφερόμενος στον φράχτη στον Έβρο:

«Ο φράχτης είναι μέσα στα ελληνικά σύνορα. Αν κάποιος βρεθεί στον φράχτη και σταματήσει, θα είναι επί ελληνικού εδάφους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει αίτημα ασύλου… Παραβιάζει και ο φράχτης τη διεθνή νομιμότητα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share