Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα στον Alpha: Παρουσίασε μια ανερμάτιστη έκθεση ιδεών με μπόλικα Tsipranomics

Author

Categories

Share

Ανακοίνωση στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξη του στον Alpha, εξέδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα ο κ.Οικονόμου τόνισε «ο κ.Τσίπρας απόψε, στην τηλεόραση του Alpha, παρουσίασε μια φλύαρη και ανερμάτιστη έκθεση ιδεών, δίχως αριθμούς και στοιχεία, αλλά με μπόλικη δόση Tsipranomics. Ίδιος και απαράλλαχτος, όπως ακριβώς κάνει εδώ και 15 χρόνια που ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ. Αποκάλυψε μάλιστα ότι, αν κυβερνήσει, θα αναζητήσει πόρους από «την αύξηση των εσόδων», δηλαδή την εκ νέου αύξηση της φορολογίας».

«Όσον αφορά στους πλειστηριασμούς που γίνονταν επί θητείας του, η δήλωσή του συνιστά επιτομή του πολιτικού κυνισμού και τα λέει όλα: «25.000 πλειστηριασμοί δεν είναι και πολλοί»» πρόσθεσε.

Ο κ. Οικονόμου υπογράμμισε, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός, στη σημερινή του συνέντευξη τύπου στην Κοζάνη, παρουσίασε ένα μετρημένο, κοστολογημένο και λεπτομερές σχέδιο τόσο για τη Δυτική Μακεδονία όσο και για την ενίσχυση των συνταξιούχων. «Ό,τι είπε είναι συγκεκριμένο και πλήρως εφαρμόσιμο» τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share