Όλεγκ Προτάσοφ για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Αν χρειαστεί θα βρω κι εγώ όπλο – Νιώθουμε μίσος για τους Ρώσους»

Author

Categories

Share

Ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε από την εμπόλεμη Ουκρανία και αφού τόνισε πως η οικογένεια του βρίσκεται στην Ελλάδα, ανέφερε ότι εάν χρειαστεί, θα πάρει και αυτός… τα όπλα. Απέφυγε να πει το όνομα του Βλάντιμιρ Πούτιν και τόνισε πως ο οι συμπατριώτες του νιώθουν μίσος για τους Ρώσους, επειδή “δεν έχουν δύναμη να πολεμήσουν τον δικτάτορα τους”.

«Ο Πούτιν ήθελε να μας κατακτήσει το πολύ μέσα σε τρεις μέρες να μπει στο Κίεβο, να ρίξει την κυβέρνηση να τον περιμένει ο ουκρανικός λαός με τα λουλούδια και μετά να δεχθούμε εμείς ότι η Κριμαία και το Ντονέτσκ ήταν δικά τους. Χάνει πολλά τανκς, μας βοήθησαν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι με όπλα, θέλαμε και παραπάνω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Όλεγκ Προτάσοφ.

«Ακούμε βομβαρδισμούς… Ρίχνει βόμβες στο Κίεβο. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις στη χώρα, έκλεισαν τους δρόμους, χαλάσαμε και εμείς τους δρόμους για να μην προχωρήσει ο εχθρός – Για κάθε μέτρο στο Κίεβο θα πεθαίνει πολύς κόσμο» δήλωσε. «Κανείς δεν περίμενε ότι θα περικυκλώσει τη χώρα μας αυτός ο τρελός» είπε, αποφεύγοντας να αναφέρει το όνομα του Πούτιν.

«Γι’ αυτό ρίχνει τόσες βόμβες θέλει να προκαλέσει πανικό» εξήγησε. «Πού είναι ο καλύτερος στρατός του κόσμου; Χάνουν πολλά τανκ (…) έκανε λάθος ο ηγέτης της Ρωσίας ότι θα τον περιμένουν… Νιώθουμε μίσος για τους Ρώσους» τόνισε ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού (σ.σ. με μητέρα Ρωσίδα).

«Περιμένουμε ανά πάσα στιγμή να μπει μέσα (στην Ουκρανία) και η Λευκορωσία» τόνισε.

Για τον Ζελένσκι σχολίασε πως «το παιδί είναι ήρωας είδατε πώς μίλησε χθες στην Ευρωπαϊκή Βουλή».

«Στην Ελλάδα είναι η οικογένεια μου. Αν χρειαστεί θα βρω και εγώ όπλο εδώ. Απλά, οι δικοί μας ζητάνε αυτοί που δεν είναι πολύ έμπειροι να μην.. ενοχλήσουν» ανέφερε.

«Έχει τελειώσει για όλο τον κόσμο ο Πούτιν έφερε τη χώρα του 30 – 40 χρόνια πίσω, ήθελε να κάνει τη Ρωσία, Σοβιετική Ένωση» δήλωσε ειρωνικά ο Όλεγκ Προτάσοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share