Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Δημήτρης Τσιάμης προσκλήθηκε και θα είναι στο Τόκιο

Author

Categories

Share

Ο άλτης, Δημήτρης Τσιάμης, έλαβε πρόκληση από την παγκόσμια ομοσπονδία στίβου και θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την ελληνική αποστολή.

Ακόμη μία συμμετοχή θα έχει η χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού η ομοσπονδία έλαβε σήμερα πρόκληση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για συμμετοχή του αθλητή Δημήτρη Τσιάμη στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Ακυρώσεις που προέκυψαν σε αθλητές ψηλότερα στη λίστα έφεραν τον αθλητή μας εντός της πρώτης 32αδας στο τριπλούν και του έδωσαν το δικαίωμα συμμετοχής, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το 2008 και τη διοργάνωση στο Πεκίνο. Η ομοσπονδία μετά τη σχετική συνεννόηση με τον αθλητή αποδέχθηκε την πρόταση κι έτσι η αποστολή μας θα ταξιδέψει στο Τόκιο με 20 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Τσιάμης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά ο “χάλκινος” πρωταθλητής Ευρώπης του 2018, αναμένεται να είναι έτοιμος για το κορυφαίο γεγονός του πλανήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share