Ολυμπιακός – Αποθέωσε Μίτσελ ο Σαμασέκου: «Μεγάλη διαφορά η αλλαγή προπονητή»

Author

Categories

Share

Ο Ντιαντιέ Σαμασεκού έχει αρχίσει να βρίσκει χώρο στο ροτέσιον του Μίτσελ και αποθέωσε τον προπονητή του για την αλλαγή στην εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.

Μιλώντας στην Cosmote TV, ο Σαμασέκου μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού στη 16η αγωνιστική της Super League 1, αλλά και τη “μάχη” του τίτλου στο πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του Σαμασέκου

Για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό: Είμαι χαρούμενος που η ομάδα κατάφερε να κερδίσει και να το κάνει αυτό χωρίς να δεχθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία από τον αντίπαλο. Η άμυνα έκανε πολύ καλά την δουλειά της, αλλά αυτό δεν οφείλεται μόνο στους αμυντικούς αλλά σε όλη την ομάδα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ολοκληρωμένο, πήραμε δίκαια τη νίκη και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε.

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα τον τελευταίο καιρό: Η μεγάλη διαφορά είναι η αλλαγή προπονητή. Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Φαίνεται και από τα αποτελέσματα που είναι πολύ διαφορετικά. Νομίζω πως η ομάδα, σε γενικές γραμμές, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Είμαι πολύ καινούριος εδώ για να εντοπίσω πολλές διαφορές σε σχέση με το παρελθόν, όμως βλέπω πως αυτή τη στιγμή η ομάδα διανύει μια καλή περίοδο. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και πιστεύω πως στο μέλλον τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Για τη μάχη του τίτλου: Όσο έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα εμείς θα πρέπει να το πιστεύουμε και να το διεκδικούμε. Νομίζω πως ο τρόπος που παίζουμε τελευταία αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια. Έτσι πρέπει να παίζουμε όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας. Να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε και στο τέλος θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share