Ολυμπιακός: Επίσκεψη της «Θύρας 7» στου Ρέντη – «Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας»

Author

Categories

Share

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στου Ρέντη, μίλησαν με τον Πέδρο Μαρτίνς και απευθυνόμενοι στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, ζήτησαν να «γυαλίζει το μάτι τους από δω και πέρα». «Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας» ήταν μια χαρακτηριστική ατάκα, μια ημέρα μετά την ήττα της ομάδας στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Η αντιπροσωπεία της «Θύρας 7» εξέφρασε προς τους παίκτες του Ολυμπιακού την δυσαρέσκειά τους για την χθεσινή (17.04.2022) εικόνα τους στο ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού (ήττα με 1-0) και τόνισαν πως… από δω και μπρος θέλουν να δουν αισθητή βελτίωση.

«Είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας.

Εμείς σαν Θύρα 7 και εκφράζουμε όλο τον κόσμο, θέλουμε από εσας φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτής της ομάδας. Εδώ είναι Ολυμπιακός.

Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας. Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτή τη φανέλα που εμάς είναι η ζωή μας και θα είναι πάντα.

Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες απο εδω και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι, όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί.

Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας απο εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο.

Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας απο την Πέμπτη» φέρονται να είπαν οι οπαδοί προς τους παίκτες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share