Ολυμπιακός για τους διαιτητές: «Οι εντολοδόχοι έδειξαν την ανικανότητα τους – Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους»

Author

Categories

Share

Λίγες ημέρες μετά το… αδιέξοδο στη σύσκεψη των ομάδων των πλέι οφ της Super League 1 με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, οι ορισμοί των διαιτητών για τη 2η αγωνιστική, έφεραν την αντίδραση από την πλευρά του Ολυμπιακού.

«Για μια ακόμα φορά οι εντολοδόχοι έδειξαν την ανικανότητα τους» ανέφεραν από τον Ολυμπιακό και σημείωναν ότι «σε όλη την συνάντηση Μπένετ – ομάδων των πλέι οφ ο κ. Σαββίδης έλεγε ότι υπάρχουν καλοί Ρώσοι και υπάρχουν και Λευκορώσοι ελίτ και ο ελίτ που κατάφεραν να βρουν είναι… Λευκορώσος!».

Οι Πειραιώτες σχολίασαν όμως και τους υπόλοιπους ορισμούς της ΚΕΔ, υποστηρίζοντας τα εξής: «Ζητήσαμε ξένους διαιτητές όρισαν πάλι Έλληνες στα πλει οφ στο ΠΑΟ-Βόλος. Ορίστηκε διαιτητής από την Πορτογαλία που για να αποφασίσει για μια πεντακάθαρη φάση πρέπει να βλέπει το var αρκετά λεπτά! Οι άνθρωποι είναι εντολοδόχοι και το μόνο που μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν το ποδόσφαιρο να πάει μπροστά είναι Μπένετ, Μάνταλοι και Μπαλτάκοι να πάνε στα σπίτια τους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share