Ολυμπιακός – Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Κάποιοι τρελαίνονται όταν ακούνε το μέχρι τέλους»

Author

Categories

Share

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, συνδέσμου οπαδών της ομάδας του Περαιά και τους ευχαρίστησαν για την υποστήριξη.

Τόσο ο Παναγιώτης, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μάλιστα, αναφέρθηκαν στο περίφημο “μέχρι τέλους”, το οποίο οδήγησε τον Ολυμπιακό στην Α2 κατηγορία, αλλά και στην επάνοδο στους τίτλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε όλους για την σημερινή βραδιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που μας στηρίξατε από την αρχή με τον Γιώργο, στην δύσκολη απόφαση που πήραμε για το “μέχρι τέλους”. Την ιστορία την γράφουμε μαζί και ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμα πολλούς τίτλους στο μέλλον όλοι μαζί».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσθεσε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή βραδιά και για όλα τα χρόνια που στηρίζετε τον Ολυμπιακό. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, Το “μέχρι τέλους” το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε… μέχρι τέλους. Θέλω να το ακούμε και μέσα στο γήπεδο το “μέχρι τέλους” γιατί κάποιοι που το ακούνε τρελαίνονται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share