Ολυμπιακός – Μαρτίνς: «Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη στιγμή»

Author

Categories

Share

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα πλέι οφ της Superleague.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που περνάει η ομάδα του Πειραιά και ζήτησε τη στήριξη από τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA:

Για παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Θα πρέπει επειγόντως μετά από ένα σερί κακών αποτελεσμάτων να επιστρέψουμε τις νίκες. Να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι αυτό για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που είχαμε τελευταία. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με συνέπεια».

Για τις απουσίες: «Έχουμε την περίπτωση του Μανωλά. Ακόμα πρέπει να εκτιμηθεί. Όσον αφορά στους τραυματισμούς είναι η μοναδική περίπτωση».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Βρισκόμαστε πραγματικά σε μία δύσκολη στιγμή. Θέλουμε γρήγορα να βγούμε από αυτή τη στιγμή. Από τη φάση αυτή. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα, γιατί έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον πιο μεγάλο στόχο της χρονιάς, που είναι το πρωτάθλημα. Ξέρουμε πως είμαστε σε μία κακή στιγμή.

Όμως αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε τη συσπείρωση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο να μας στηρίξει. Θέλουμε να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Ξέρουμε πως έχουμε άσχημα αποτελέσματα αλλά έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον στόχο που όλες οι ομάδες θέλουν και διεκδικούν, το πρωτάθλημα. Και για αυτό χρειαζόμαστε όλη τη στήριξη του κόσμου και της ομάδας για να επιστρέψουμε τις νίκες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share