Ολυμπιακός – Μίτσελ: «Μας δικαιώνουν τα αποτελέσματα για το σύστημα με τα δεκάρια»

Author

Categories

Share

Ο Μίτσελ μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο αλλά και τα τρία δεκάρια που χρησιμοποιεί στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη Nova ενόψει της αναμέτρησης των Πειραιωτών στο Περιστέρι και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σχήμα που έχει καθιερώσει στους «ερυθρόλευκους» με Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ στο βασικό σχήμα, δηλώνοντας δικαιωμένος.

Αναλυτικά ο Μίτσελ μίλησε στη Nova για:

– το ματς με τον Ατρόμητο: «Ελπίζουμε ότι θα πάνε τα πράγματα το ίδιο καλά. Στα προηγούμενα τρία ματς για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είχαν πάει καλά για εμάς και ελπίζω να έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Όμως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και σοβαροί. Ο Ατρόμητος έχει καλούς παίκτες, οπότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

-το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: «Όχι δεν έχουμε τραυματισμούς, είμαστε όλοι καλά. Περιμένουμε να εκτιμήσουμε την τελική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαν κάποιες ενοχλήσεις για να δούμε αν θα είναι μαζί μας στην αποστολή».

– το σύστημα με τα τρία δεκάρια και αν υπάρχει plan B για τις ομάδες που μπορούν να το αντιμετωπίσουν: «Λίγο πολύ έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν το σύστημα δεν αποδίδει. Αυτό που έχουμε σκοπό είναι να έχουμε 16-17 ποδοσφαιριστές σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να έχουμε εναλλακτικές. Όπως και αν ξεκινάει ένα παιχνίδι, ξεκινάει για περισσότερο από 90 λεπτά. Οπότε 16 ποδοσφαιριστές θα χρειαστούν για το αποτέλεσμα, όχι έντεκα.

Ξέρω ότι γίνεται αρκετή συζήτηση για αυτό το σύστημα, αλλά τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Έχει δουλέψει καλά στα παιχνίδια μας. Σε παιχνίδια όμως που έπρεπε να έχουμε εναλλακτική, ο Μασούρας αποδείχθηκε πολύ καλή λύση, όπως φάνηκε στο αποτέλεσμα. Πάντα σκεφτόμαστε στο πως θα έχουμε άλλες λύσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share