Ολυμπιακός: «Ξεχωριστό για μένα το παιχνίδι με την Άρσεναλ» δήλωσε ο Παπασταθόπουλος (video)

Author

Categories

Share

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα παιχνίδια Ολυμπιακός – Άρσεναλ, αλλά με διαφορετική ομάδα.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας ήταν μέχρι πέρυσι παίκτης της αγγλικής ομάδας, αλλά εδώ και λίγες εβδομάδες φοράει τη φανέλα των Πειραιωτών και μίλησε για την κλήρωση που έφερε ξανά μαζί τις δύο ομάδες, στο Olympiacos TV.

Οι δηλώσεις του Παπασταθόπουλου

Για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του: Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό. Μέχρι πριν από έναν, ενάμιση μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια για να επαναληφθεί ότι έγινε πέρυσι.

Για τις διαφορές της Άρσεναλ σε σχέση με πέρυσι: Διαφορές δεν έχει πολύ μεγάλες. Είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα με δύο τρεις προσθήκες. Είναι πολλά σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Η Άρσεναλ έχει ποιότητα αλλά έχει σημεία να τους χτυπήσουμε και να κάνουμε ζημιά.

Το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση: Το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πιστεύω πως και ο προπονητής έχει ήδη στον νου του την τακτική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και καλή ημέρα πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες.


Πηγή: newsit.gr

Author

Share